• Home
  • /
  • Blogi
  • /
  • Sähköasennus Helsingissä – luota ammattilaisiin

Sähköasennus Helsingissä – luota ammattilaisiin

Asuit sitten vanhassa talossa tai olet rakentamassa uutta, on sähköasennukset tehtävä aina ammattilaisen voimin. Sähköasennuksia voi tehdä ainoastaan henkilö, jolla on alan pätevyys ja koulutus. Ammattitaitoinen sähköasennus Helsingissä auttaa ratkaisemaan sähköasennuksiin liittyvät ongelmat ja näin vältytään virheellisiltä asennuksilta. Väärät sähköasennukset aiheuttavat suurimman osan tulipaloista ja sähköiskuista. Käyttämällä sähköasennuksen ammattilaisia sähkötöissä apuna, vältytään tällaisilta vaaranpaikoilta. Ammattilaisten tekemät sähköasennukset tehdään turvallisuutta noudattaen ja laatua tarkkaillen. 

Mikäli koet, että asuntosi sähköjärjestelmä n päivitystä vailla, etsi ammattimainen sähköasennus Helsingistä. Ammattilaisen avulla on mahdollista päivittää koko kodin sähköjärjestelmä nykyaikaiseksi. Sähkön käyttötarve on muuttunut vuosien saatossa, eikä vanhojen asuntojen pistorasiat ja valokatkaisijat välttämättä täytä nykyajan tarpeita. Jo pelkästään ladattavia laitteita on kotitalouksissa huomattavasti aiempaa enemmän ja saatat tarvita kotiisi pistorasioita lisää. Osaava sähköasennus Helsingissä auttaa suunnittelemaan kotisi sähköt perheen tarpeita vastaaviksi.

Sähköasennus sisältää monenlaisia töitä 

Ammattitaitoinen sähköasennus Helsingissä tekee laajuudeltaan erikokoisia sähkötöitä. Tarvitset sitten valaisimen asennusta tai kokonaan asuntosi sähköjärjestelmän uusimista, löydät ammatti-ihmisiltä varmasti ratkaisun pulmaan. Mikäli olet rakentamassa omakotitaloa, kannattaa sähköasennusta varten aloittaa suunnittelu hyvissä ajoin ammattitaitoisen sähköasentajan kanssa. Kun asentaja ja suunnittelija ovat alusta asti mukana, on helpompi hahmottaa kokonaisuus niin valaistuksen, pistorasioiden tarpeen, ilmastoinnin, lattialämmityksen kuin mahdollisen hälytysjärjestelmän osalta. 

Sähköasennus Helsingissä tekee niin sisä- kuin ulkosähkötyöt. Ulkona sähkölaitteet altistuvat kosteudelle, erilaisille lämpötilan vaihteluille sekä hiekalle ja pölylle. Tämä on otettava huomioon sekä sähköasennuksissa että -laitteissakin. Ulkona saa käyttää vain ulkokäyttöön tarkoitettuja laitteita, joissa on oltava vähintään IP44 kotelointimerkintä. 

<H2> Sähkösaneerauksella koti nykytarpeita vastaavaksi </H2> 

Sähkön käyttötarve on muuttunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana hurjasti. Vaikka sähkölaitteet ovat nykyisin vähemmän sähköä kuluttavia, on sähkölaitteiden määrä kasvanut. Mikäli tuntuu, että pistorasioden tai valokatkaisijoiden määrä eivät vastaa nykytarpeita, kannattaa harkita sähkösaneerausta. Hyvin vanhoissa kiinteistöissä, joissa sähköjärjestelmän ikä alkaa olla 30-40 vuotta, piilee jo turvallisuusriski, jonka vuoksi sähkösaneeraus alkaa olla jo pakollinenkin. 

Sähköasennus Helsingissä toteuttaa sähkösaneerauksen turvallisesti ammattitaidolla. Sähkösaneerauksella asunnosta saadaan energiatehokkaampi, turvallisempi ja lisää se asuinmukavuutta mm. lisätyillä pistorasioilla ja valoilla. Sähkösaneerauksen voi kuitenkin tehdä vain alan koulutuksen ja työkokemuksen omaavat ammattilaiset. Huolellisella suunnittelulla sähkösaneeraus on helppo toteuttaa myös sitten, ettei se vaikeuta normaalia elämistä.