Yritys

Ecotale Oy tuottaa LED-valaistusratkaisuja kaupan, teollisuuden, kiinteistö- ja julkishallinnon aloille. Olemme suomalainen, uusiin energiatehokkaisiin valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Tarjoamme kiinteistöjen valaistusratkaisujen LED -päivitysten lisäksi LED -pohjaisia valaisturatkaisuja uudisrakennuskohteisiin. Toimimme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Liiketoimintamme peruslähtökohtana on tuottaa asiakkaillemme merkittävät säästöt energiakustannuksissa, ekologiset valaisumateriaalit, pienemmät vaihtokustannukset, miellyttävämpi työilmapiiri ja parempi työturvallisuus yhtenäisen valaistuksen suunnittelun myötä. Tarjouslaskennan tukena valaistusasiantuntijamme käyttävät valaistussuunnitteluun tarkoitettua Dialux-ohjelmaa. Sen avulla varmennamme kustannustehokkaimman valaistusratkaisun, jolla kulloiseenkin tilaan saadaan riittävä määrä oikeanlaatuista valoa kaikissa olosuhteissa.

Kustannussäästöjen ja ympäristöarvojen lisäksi Ecotale Oy on sitoutunut pitkiin asiakassuhteisiin. Sitä kuvaa parhaiten kolmiportainen takuujärjestelmämme. Kaikille tuotteille myönnettävän tuotetakuun lisäksi tarjoamme Premium ja Premium Plus -vaihtotakuuta. Premium -takuumme on sopimuksen mukaan myönnettävä kolmen vuoden vaihtotakuu, jossa sitoudumme vaihtamaan ja suuntaamaan vioittuneet valaisimet kustannuksitta. Premium plus -takuu on sopimuksen mukaan myönnettävä kahden vuoden vaihtotakuu, joka astuu voimaan Premium -takuun takuuajan umpeuduttua. Vain Ecotale Oy:n asiakkailla on mahdollisuus jopa viiden vuoden vaihtotakuuseen, ilman kustannuksia. Kun etsit LED -valotoimittajaa, Ecotale tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun – valaistuksen nykytilanteen kartoituksesta takuuasennukseen ja rahoitukseen!